Wiek: 20 Dołączyła: 13 Sie 2008 Posty: 157 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: brrrrudne po?udnie
Wysłany: 14 Sierpień 08, 17:51
hahaha i ciekawe komu z was bateria trzyma prawie dwa tygodnie, nie pada w nieodpowiednich momentach, nad dzwonkami nie ma sie co zastanawiac i tak nigdy nie mam wlaczonych, niezawodny telefon, tyle ze mn? przeszed? ?acznie z dwiema k?pielami w wannie. jak mog?abym go wymieni?? aaaa no i nowy kosztowa? mnie 7 euro
kocham mój telefon bez kitu
Jedyny sens podczas dnia, który wydaje si? trwa? wiecznie
To d?wi?kiem wype?ni? przestrze?
Bez tych drga?, fal, d?wi?ku ?ycie puste jak s?oik, z którego kto? wyjad? ca?y smako?yk
Wiek: 26 Dołączył: 13 Sie 2008 Posty: 219 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Dzierżoniów/Łańcut
Wysłany: 14 Sierpień 08, 20:56
rozwalony
_________________ ...On chyba się zakochał bo nie śpi po nocach i zamiast iść na mecz on woli kwiaty kupić jej, śniadanie do łóżka nosi jej każdego dnia i znika w jej ramionach zamiast krzyczeć a stadionach...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum