a nie lepiej kłaść nacisk jak to sie słucha? Szczerze mógłbym przesłuchać tekstu bez rymów byle był wciągający i z przyjemnością mi się go słuchało. Zamiast rozkładać numery na czynniki ocenić ogół nie poszczególne części bo każdy robi to na swój sposób.
_________________ http://www.myspace.com/lidwinldw (myspace)
"...dzi? rap blednie i Ciebie mam za krwiopijce pisz dalej swoje wersy przy linijce..."
"...Ju? mi si? nawet nie chce odpisywa? na te debilne posty, durni którzy kurwa rapu s?uchaj? z kalkulatorami..."
Uznanie dla: Jimson, Ero.
Imie: Mateusz Pomógł: 5 razy Wiek: 18 Dołączył: 19 Sie 2008 Posty: 1117 Piwa: 20/42 Skąd: Brudny Zachód
Wysłany: 27 Grudzień 09, 23:17
br>
LidwinRF napisał/a
a nie lepiej kłaść nacisk jak to sie słucha? Szczerze mógłbym przesłuchać tekstu bez rymów byle był wciągający i z przyjemnością mi się go słuchało. Zamiast rozkładać numery na czynniki ocenić ogół nie poszczególne części bo każdy robi to na swój sposób.
Tak, dokładnie dlatego piszę, że zwracałbym uwagę na końcowy efekt numeru, oceniłbym całość wykonania jak i poszczególne czynniki.
Uznanie dla: Eldoka. OSTR. Pomógł: 5 razy Wiek: 20 Dołączył: 13 Sie 2008 Posty: 811 Piwa: 7/32 Skąd: Wroc?aw
Wysłany: 27 Grudzień 09, 23:17
Lidwinie owszem ale każdy z nas ma coś, co ceni sobie najbardziej.
W moim przypadku jest to liryka, czyli przekaz i to nie jest na takiej zasadzie, że jeżeli nie lubię ulicznego rapu to od razu takie teksty skreślam ponieważ jak taki tekst jest naprawdę dobry i ma to coś, to inaczej się na to patrzy.
Wiadomo, że każdy powinien oceniać wszystko obiektywnie.
Pomógł: 7 razy Dołączył: 17 Sie 2008 Posty: 1271 Piwa: 468/51
Wysłany: 27 Grudzień 09, 23:18
Wiec tak.
Prawdopodobnie jury.
Ebro
Moto
Kate
Alibi (ManHatan) - Jeszcze nie potwierdził swojej chęci i czekam do jutra na PW od niego. Jeżeli nie odpisze jego pozycje zajmie ktoś inny.
BTW. Odpowiadacie nie czytając 1 posta w temacie?
Motson, dzieki ze zacytowales im pierwszego posta.
Uznanie dla: Jimson, Ero.
Imie: Mateusz Pomógł: 5 razy Wiek: 18 Dołączył: 19 Sie 2008 Posty: 1117 Piwa: 20/42 Skąd: Brudny Zachód
Wysłany: 27 Grudzień 09, 23:19
br>
K1X napisał/a
Wiec tak.
Prawdopodobnie jury.
Ebro
Moto
Kate
Alibi (ManHatan) - Jeszcze nie potwierdził swojej chęci i czekam do jutra na PW od niego. Jeżeli nie odpisze jego pozycje zajmie ktoś inny.
BTW. Odpowiadacie nie czytając 1 posta w temacie?
Motson, dzieki ze zacytowales im pierwszego posta.
Jeśli ostatni typ do jutra nie potwierdzi to w razie "w" mogę wskoczyć na jego miejsce.
Ostatnio zmieniony przez Matt 27 Grudzień 09, 23:20, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum